Boekrecensie in het vakblad Landschap van de Werkgemeenschap voor Landschapsonderzoek.


In de nacht van zondag op maandag (18/19 september 2016) was Frans Aarts te gast bij het NPO Radio 1-programma Zwarte Prietpraat (PowNed). Een uur lang bespraken Frans, VVD-Tweede Kamerlid Helma Lodders en presentator Prem Radhakishun de landbouw, politiek en natuurlijk het boek Boeren in Peel en Kempen omstreeks 1800. Luister de uitzending terug:
Deel 1:

Deel 2:


In het Weekblad voor Deurne een interview met Frans Aarts over de ontwikkeling van de landbouw in zijn geboortestreek (september 2016). Voor groot formaat, kijk hier (blz. 13)


In het vakblad Resource een interview met Frans Aarts over het leven van zijn voorouders en de parallellen met het heden (8 september 2016).


In het Eindhovens Dagblad een nieuwsbericht en interview met Frans Aarts. Om het interview te kunnen lezen moet een digitaal exemplaar van de krant worden gekocht (27 augustus 2016).


Jacco van der Wekken, columnist bij vakblad Boederij, schrijft in zijn redactieblog over de wijze lessen uit Boeren in Peel en Kempen over het behouden van een gezonde bodem (juli 2016).


Uitgebreid interview in het magazine Vork (juni 2016).


In de nieuwsbrief van het project Koeien en Kansen (juni 2016) legt Frans Aarts het belang van mineralenmanagement uit.